Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mitől lehet hónapok óta tartó...

Mitől lehet hónapok óta tartó garatfali váladékcsorgásom?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy már kb 6-7 hónapja hátsó garatfali váladékcsorgásom van már voltam fül-orr-gégésznél éppnek találta a füleim,orrom,szám is nem látott semmi féle elváltozást azt mondta hogy allergia lehet a háttérben kaptam tőle dymista szuszpenziós orrsprayt illetve lordestin antihisztamin tablettát azt mondta hogy elvileg 2-3hét múlva fog elmúlni a tünet ma még csak a 6.-ik napnál járok de nagyon aggódom hogy elfog-e múlni mert régóta szenvedek ezzel és nemsokára külföldre költözöm ezért most nem tudom hogyan is lesznek a dolgok a válaszokat előre is köszönöm!

júl. 22. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Covid óta kb 2020-21 óta nekem is folyamatosan van, meg egy csomó "fantom" légúti bajom, afták stb. Jó isten tudja mi lehet, orvosok semmit sem találtak.
júl. 22. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Az igen. De te beadattad az oltást ha szabad kérdeznem?
júl. 22. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Te hogyan kezeled? Mit csinálsz ellene? Esetleg valami tipp?
júl. 22. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen beadatam, semmit nem teszek próbálok egészségesen élni. Előtte nem voltak légúti problémáim, azóta állandóan. 3 perc klímától is tüsszögök.
júl. 23. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. 5 fèle antihisztamin tablettát próbáltam, de egyiktől se tapasztaltam javulást. A szteroidos orrspray az orrdugulásomon segít, a csorgáson semmit. A mandulámat is ki kellett szedni, a műtétet elszalasztották 1 héttel emiatt a csorgás miatt, nagy nehezen műtöttek meg csomó antibiotikum mellett, amitől jól felborult a bélflórám. Műtét után kb. 2-3 hétig nem éreztem a csorgást, utána megint kezdődött. Júniusba emiatt mentem megint a F.O.G dokihoz, enyhe refluxot látott, amire 40 mg-os quamatelt kellet szednem, 1 db-ot esténként. Nem javultak a tüneteim semmit. Napi szinte köhögöm fel a zöld-sárga színű váladékot. Megint tervezek visszamenni a dokihoz, de már nem tudom mit tudna segíteni :/ figyelem ezt a topicot,hátha valaki tud rajtunk segíteni, egy régebbi kérdés alatt olvastam, hogy valakinek a tej, és a glutén teljes elhagyása segített ezen, már ezen gondolkodom, mivel amúgy emésztési gondjaim is vannak emellett :(

17/L

aug. 27. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló, az emésztési gondok nálam is fennálnak, azóta sincs javulás
szept. 21. 21:40
 7/7 anonim válasza:

Pár évvel ezelőtt tavasztól őszig fájt a torkom. A gégészeten nem találtak semmit, november-december környékén elmúlt.

Az idén április végétől a következőt tapasztalom.

Éjjel kicsit eldugul az orrom. Ébredés után viszont folyik az orrom, a váladék a torkomba folyik. Krákognom kell, hogy felszakadjon. Régóta van refluxom, reggel-este veszek be gyógyszert. Tehát mivel korábban is megvolt a refluxom, most az allergia irányába indulok el. A szememet szinte egész nap fáradtnak érzem, mint mikor lázas szokott lenni valaki. 1 hete voltam gégészeten, nem találtak semmi problémát a garatnál. Orrsövény ferdülésem van, de csak kicsi. Hétfőn elmegyek allergia tesztre, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat. Tejet én is iszok reggelihez 1 bögrével. Amúgy próbáltam a Lordestint 1 hétig, de jobbulást nem tapasztaltam. Vettem ultrahangos inhalálót. Most fogom kipróbálni Salvus vízzel. Állítólag segít a nyákot is felszakítani. Abban bízok, hohy novemberben magától elmúlik. Igazán megoldást nem látok erre a problémára.

Nektek sikerült megoldást találni?

okt. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!