Mitől lehet hónapok óta tartó garatfali váladékcsorgásom?
Velem is ez van. 5 fèle antihisztamin tablettát próbáltam, de egyiktől se tapasztaltam javulást. A szteroidos orrspray az orrdugulásomon segít, a csorgáson semmit. A mandulámat is ki kellett szedni, a műtétet elszalasztották 1 héttel emiatt a csorgás miatt, nagy nehezen műtöttek meg csomó antibiotikum mellett, amitől jól felborult a bélflórám. Műtét után kb. 2-3 hétig nem éreztem a csorgást, utána megint kezdődött. Júniusba emiatt mentem megint a F.O.G dokihoz, enyhe refluxot látott, amire 40 mg-os quamatelt kellet szednem, 1 db-ot esténként. Nem javultak a tüneteim semmit. Napi szinte köhögöm fel a zöld-sárga színű váladékot. Megint tervezek visszamenni a dokihoz, de már nem tudom mit tudna segíteni :/ figyelem ezt a topicot,hátha valaki tud rajtunk segíteni, egy régebbi kérdés alatt olvastam, hogy valakinek a tej, és a glutén teljes elhagyása segített ezen, már ezen gondolkodom, mivel amúgy emésztési gondjaim is vannak emellett :(
17/L
Pár évvel ezelőtt tavasztól őszig fájt a torkom. A gégészeten nem találtak semmit, november-december környékén elmúlt.
Az idén április végétől a következőt tapasztalom.
Éjjel kicsit eldugul az orrom. Ébredés után viszont folyik az orrom, a váladék a torkomba folyik. Krákognom kell, hogy felszakadjon. Régóta van refluxom, reggel-este veszek be gyógyszert. Tehát mivel korábban is megvolt a refluxom, most az allergia irányába indulok el. A szememet szinte egész nap fáradtnak érzem, mint mikor lázas szokott lenni valaki. 1 hete voltam gégészeten, nem találtak semmi problémát a garatnál. Orrsövény ferdülésem van, de csak kicsi. Hétfőn elmegyek allergia tesztre, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat. Tejet én is iszok reggelihez 1 bögrével. Amúgy próbáltam a Lordestint 1 hétig, de jobbulást nem tapasztaltam. Vettem ultrahangos inhalálót. Most fogom kipróbálni Salvus vízzel. Állítólag segít a nyákot is felszakítani. Abban bízok, hohy novemberben magától elmúlik. Igazán megoldást nem látok erre a problémára.
Nektek sikerült megoldást találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!