Dorcsián kérdése:
Évek óta folyton be van dugulva az orrom akkor is amikor náthás sem vagyok ki lehet valahogyan ebből jönni vagy csak orvossal lehet?
Figyelt kérdés
Kb. 8 éve vagy kevesebb egy náthából kigyógyulva nem szűnt meg az orrdugulás és azóta ezzel élek. Rendben van az, hogy az orrcsepp kidugítja egyszer voltam ez eset után rá függve, de azóta leszoktam. Esték olyanok vagy a bal vagy a jobb orrlikam van bedugulva úgy döntögetem mindig a fejem Stérimar tengervizes sprét használok most de nem nagyon segít. Orvoshoz kéne mennem van vannak olyan módok amivel ebből ki tudok gyógyulni?máj. 31. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Nátha
Orrdugulás
Allergia
Folytonos orrdugulás
Orvos
7 szavazat
3/3 anonim válasza:
Nekem is dugult volt az orrom régóta... Elkezdtem szedni fekete kömény olaj kapszulát-Herbáriában kapsz-, nekem segít. Napi 2 kapszula. Nagyon ajánlom, és nem kell doki.
Amúgy allergiás vagy, attól dugul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!