Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » SOS!!!!!!!! 2 napja csinalta...

SOS!!!!!!!! 2 napja csinaltam nyelv pirszinet es alul, a bal oldalan nyom a golyo, lent… a foghusomat. Helye is van. Meg ferde picit. Mit mondtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lenne egy kerdesem. Vagy 2 napja csinaltattam nyelv pirszinget,nagyvarosban,szalonban.

Egy kicsit ferde,mert ugye ugy tudom a nyelvfeket nem szabad atszurni,fejul meg jo,lent a bal oldalon van baj,es elegge zavar. Lent a golyo nyomja a foghusom. Van mar egy kis helye is,hogy ott nyomodik. Mit mondtok? Ez normqalis es par nap alatt megszokom? Vagy mit csinaljak? Mondom,faj,még ha beszelek akkor is,de ezt megszokom vagy mindig ott lent zavarni fog?

#nyelv #piercing #ferdeség #Szúr,nyom a golyó #A nyelv pirszing alsó golyója nyomja a foghúsom
máj. 27. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Jaj de sajnálunk...

Vedd ki a pi..ba, minek az neked!?

máj. 27. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Tetessél egyet oda alulra is is és kiegyenlítik egymást.
máj. 27. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Ki van veszélyben? A hatóságokat értesítsd kislányom, ne a neten lógj...
máj. 27. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Jaj de kedvesek vagytok, igazi magyar emberek… :)) csak pont nem a ti szerencsetlen valaszaitokra varok,hanem valaki ertelmesere. Koszonom.
máj. 27. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Szóval ki van veszélyben?
máj. 27. 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt nem az volt a kerdes. Ki van veszelyben? :))
máj. 27. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
De igen, az a kérdés, ugyanis a segélyhívót kell akkor hívni, nem hisztizni a pofád miatt.
máj. 27. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: írj rám privát
máj. 27. 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem ertsz hozza meg azt se tudod mirol van szo,nem kellene kommentalni. Normalis emberek valaszat varom. Koszi puszi
máj. 27. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván csak a kérdésben olvasható infók állnak rendelkezésemre - ott pedig az látható, hogy valaki (élet)veszélyben van, és ahelyett, hogy a segélyhívót tárcsáztad volna (egy órája!), a szádat nyomó szarod miatt picsogsz.
máj. 27. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!