Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Madártej után egyből hasmasi...

Madártej után egyből hasmasi és hányás? ( hosszú , sok időm van )

Figyelt kérdés

Ma madártej volt a vacsi, inkább mondjuk úgy mondtam Anyának munka után szeretnék valami egyszerüt enni. Madártej lett meg ettem hozzá kókuszos csokit meg momentset. Mentem is aludni mert 3X14 óráztam gatya voltam/vagyok.

Éppen kalandozok az álommanóval, erre felkelek mert csikar a hasam, mondom neeee , hasam mondja , deeee. Pattantam is ki az ágyból egyből wc és vittem egy vödröt is. Hát wc is kapott meg a vödör is. 21:30 fele ettem ezeket, ja meg ittam szörpöt mert sör nem volt. Fél órája éledezek, most már elugrottam a telómért pont visszaértem és még textil sem sérült, szerencsés vagyok.. De másnak semmi baja én vagyok az áldozat , lehet a tojás áldozata lennék? 25 évesen éppen adókedvezmenyt elhagyva az új kitüntetésem a laktózerzékenységem mellé most a tojás allergia jön? Mellesleg 10 éve csak és kizárólag laktózmentes dolgokon élek, tej is olyan tej mentes tej ahogy hívjuk mi tejkedvelő tejérzékeny emberek.

2 hete volt hasonló, akkor házi gyros.. jó annak lett elnevezve, szerintem kikéri magának egy gyros.. na attól volt egy 1 napos hányás-hasmenés kombó, legalábbis itt a csavar, csak azt hittem, voltam vérvételen mert évente kell a házidokinak és akkor jött egy ilyen " vírusos fertőzés " tehát vírus.. most is az lenne? Nem hiszem, 2 órára rá, hogy madártejet ettem.. furcsa.

Tapasztalt valaki ilyet?

2024. márc. 17. 00:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet az epéd kinlódik. Nekem pár napja, szintén a madártejtől ment kicsit a hasam. Illetve ha több édeset eszek, akkor szintén fura gyomorbajom van. Nekem uh kimutatta hogy kezdődő epe kö, vagy epesár van. Lehet hasonló neked is. Próbálj rowacholt szedni.
2024. márc. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!