Mi mozog az orromban?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok,(parlagfű,stb..)szinte folyamatosan orrspray-zek, még most is! ha végre kidugul az orrom, akkor is érzem, hogy mozog benne valami, fújásra nem jön ki, kipiszkálni nem tudom, mert egyszerűen nincs benne semmi. akkor mégis mi "lötyög", mi csikiz? tengervizes orrspray t ne ajánljatok, nekem nem segít.2023. nov. 27. 20:54
2/15 anonim válasza:
Az orrszőröd, csak az irritált orrod azt is megérzi.
3/15 anonim válasza:
Talan valamilywn rovar megragadt az orrszorodben, akar le is petezett, kelnek ki a kis fergek... Meg kellene nezetni ful-ore gegesszel. Nem egyszer talalkoznak olyan esettel, hogy fulben/orrban van rovar.
4/15 A kérdező kommentje:
#3-ugye ez vicc!??
2023. nov. 29. 17:47
7/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rosszul definialod? Hogy a megduzzadt orr-nyalkahartya lappadasa, duzzadasa?
Ketfele dolgot szoktam erezni. Ha van valadek, neha kulon eletet el es szorcsog, vagy csipogo hangot ad. Magatol, persze csak pillanatokra. Masik ez a kattano erzes, ahogy az orr fala belul, ahhoz hasonlitanam, mint ahogy a vasut valtojat atallitjak, erzem, ahogy arrebb mozdul. De ilyenkor pl kapok hirtelen levegot.
8/15 anonim válasza:
Lehet hogy bizsergés vagy kis idegek mozgása.
Az olyan mintha mozogna benne valami.
Orrspray okozhatja.
Egyébként lehetnek férgek az orrban, de az nagyon ritka.
Inkább régen a kisgyerekeknél volt hogy a bélben lévő giliszta annyira elszaporodott, hogy felkerült az orrba is.
Ma már nincs ilyen.
Azért egy orvos jó lenne.
9/15 anonim válasza:
8 Es ha belelegzett vmi feregpetet ami az orrszoreben megakadt es kinott? Kerdezo nem voltal tropusokon vagy porviharban iden?
10/15 A kérdező kommentje:
#9 nemhogy idén,életemben nem voltam!
2023. dec. 2. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!