Hol van ilyen vizsgálat?
Több éve allergiás a szemem valamire. Viszket, bedagad, pirosodik, idegentest érzés.
Szemészetről elküldtek allergia vizsgálatra SZTK-án. Ott a 20 leggyakoribb allergént nézik. Negatív lett az összes.
Szóval hol van olyan allergia vizsgálat amivel rá lehetne jönni mire vagyok allergiás?
Gyógyszer sosem segített, a szemcsepptől kicsit jobb, de nem sokkal.
Orr fújás, köhögés nem társul hozzá, csak a szemem.
Hajad, párnád, szobád?
Esetleg még.
Vagy lehet nem is allergiás, hanem szemszárazság, a könny lipid összetevőjének hiánya.
Esetleg monitorbetegség, lefagyott szem ( nem tekintget, nem pislog eleget)
Ezeket nem tudom. Hosszú hajam van de sűrűn mosom, illetve felkötve hordom általában.
Párna, szoba változott az évek során 3x is (költözés miatt) és a "betegség" nem múlt el.
Illetve a téli időszakra el is szokott múlni. Tavasztól őszig tart. Ezért gondoltam, hogy allergia. Meg az orvosok szerint is az.
Na mindegy. De azért így elég sz@r a nyár, nem akarok állandóan csepegtetni sem az se jó nagy mennyiségben szerintem...
Borogatni szoktam még az segít valamennyit..de teljesen egyik sem mulassza el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!