Mitől jön ki az ekcéma?
Figyelt kérdés
Főként nyáron de előző hóbapokban is eléggé kijött. A csuklomon, a könyök hajlatomon, az alkaromon és a nyakamon. Szoktam kenegetni krémmel, attol elszokott mulni nagyjából, de ha nem kenem elég hamar visszajön2023. júl. 18. 06:03
1/4 anonim válasza:
Lehet most a melegtől, de az esetek nagy részében belsőleg kell keresni a kiváltó okot (tej, glutén, stb.).
2/4 anonim válasza:
Én pont fordított vagyok, nekem meg csak ősztől tavaszig van a kézfejemen, mikor mentem hajnalba télen dolgozni gumikesztyűt vettem a rendes kesztyű alá, mindenféle krémet próbálok teljesen sosem múlt el csak kicsit enyhíti mindenki azt hitte nem kenegettem hiába magyaráztam hogy kenem de akkor is ilyen csúnya sajnos.
3/4 Senior Séf válasza:
Ha évszakhoz köthető a rendszeres kiújulás, akkor feltehetően külső, valamelyik allergén faktor okozza.
4/4 anonim válasza:
Én vagyok a második válaszoló,nekem meg most van az időszak amikor nagyon ronda a kezem,hiába kenem
Kérdező neked most hogy van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!