Ha egy laktóz érzékeny ember túl sok laktózt fogyaszt hosszútávon, kialakulhat hasnyálmirigy gyulladás?
Figyelt kérdés
#laktóz #hasnyálmirigy #laktózérzékenység #ételallergia #hasnyálmirigy-gyulladás #gyomor- és bélrendszer
2023. júl. 16. 00:04
1/5 anonim válasza:
Ha valaki tonkreteszi az egeszseget, sokminden kialakulhat biztos.
2/5 anonim válasza:
Csak szolok, ha valaki laktozerzekeny valoban, es nemcsak nem ovakodik a laktoztol, de kimondottan tomi vele magat, annak tenyleg a belei tonkremennek, tapanyag nem szivodik fel, az egesz teste tonkremegy.
3/5 anonim válasza:
Hát elég súlyos következményei lehetnek, hogy pont ez-e, azt nehéz megmondani. De az igazi laktózérzékeny nem tömi magát laktózzal, hacsak nem szereti a folyamatos puffadást és hasmenést...
4/5 Senior Séf válasza:
Ha egy laktóz érzékeny ember túl sok laktózt fogyaszt hosszútávon, az lábon hordta ki az agyhalált.
5/5 anonim válasza:
Én laktózérzékeny vagyok.
De ugyanúgy fogyasztom a dolgokat, igazából amikor volt az a teszt, hogy innom kellett olyan cuccot a vizsgálaton, fostam tőle mint az állat.
A kilegzesem is jelezte, tehát genetikailag.
De igazából nem nagyon kerülöm a laktozt.
Egyszerűen nem vagyok tőle rosszul.
Ritkán rántott sajthoz szoktam csak bevenni tablettát, vagy ha tényleg nagyon olyat eszek..
Még annyi hogy tejet laktózmenteset iszok.
A karom kicsit pöttyös, talán max ennyi bortunetem lehet.
Így is kerülnöm kéne a laktozt, okozhat gondokat?
Mert ugye nagyon nincs emésztőrendszeri tünetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!