32 évesen el kapott bárányhimlő utáni fejbőr hegesedesre és viszketésre milyen tanacsotok lenne?! Semmi házi praktika nem segít sajnos.
Figyelt kérdés
Segítség kérés!2023. máj. 15. 18:20
1/7 anonim válasza:
Gyogyszertari feher kenceficet, razokevereket nem adtak??
3/7 anonim válasza:
1
A rázókeveréket évtizedek óta nem alkalmazzák a bárányhimlő kiütéseinek kezelésére és hajas fejbőrre amúgy hogyan teszed?
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Ertem. Akkor szar ugy, hogy helyette semmit sem javasolnak. A razokeverek a herpesz tuneteinek enyhitesere is jo, de esetleg ma mar szenvedni es vakarozni kell.
5/7 anonim válasza:
4
Azért nem jó a rázókeverék a bárányhimlőre, mert rájöttek, hogy ha alkalmazzák, akkor lassabban gyógyulnak a kiütések.
Én is használok rázókeveréket és komolyan, óriási rajongója vagyok. Én csípésekre szoktam tenni.
7/7 anonim válasza:
Mikroszkóppal is felszerelt bőrgyógyász esetleg meg tudja vizsgálni, hogy nem demodex szőrtüsző atka okozza-e a viszketést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!