Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miért fulladok és mitől?

Miért fulladok és mitől?

Figyelt kérdés
Mandulaműtét után túl nagy gödör keletkezett a torkomban, azóta sűrűn félre nyelek és oda szorul be az ételmaradék, amitől fulladási rohamaim vannak. Alig kapok levegőt és jó párszor már segítségre is szorultam emiatt. Mit lehet tenni ezzel a problémával, kihez forduljak? Fül-orr-gégésznél már jártam de semmit nem csinált. Nagyon aggódom, hogy egyszer megfulladok!

#fulladási, roham,
2023. máj. 11. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy orvoshoz, szerinted majd itt ebbol amit leírtál megállapítjuk végzettség meg minden nélkül?
2023. máj. 11. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

"Menj el egy orvoshoz, szerinted majd itt ebbol amit leírtál megállapítjuk végzettség meg minden nélkül?"

Attól hogy neked nincs végzettséged még vannak itt igen kompetens és releváns szakemberek akik ha nem is egy teljeskörű diagnózist fognak felállítani a tanácsaikkal legalább útmutatást tudnak adni, hogy adott tünetek alapján milyen célzott kivizsgálást ajánlott elvégezni. Egyébként megkérdezhetem hogy ha önmagad bevallása alapján nincs szakirányú végzettséged sem egyéb kompetenciád akkor mégis minek írsz kommenteket egy egészséggel kapcsolatos fórumon?

Dr. T

2023. máj. 11. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves 2. te pedig végzettséggel orvosként ide írkálgatsz? Mert úgy tudom ilyet nem nagyon szabadna.

Egyébként igaza van az elsőnek, valóban inkább menjen el kivizsgálásra. Majd te itt megállapítod hogy mi baja neten keresztül? És még orvosnak is hazudod magadat? Ez büntetendő is…

2023. máj. 12. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kedves 2. te pedig végzettséggel orvosként ide írkálgatsz? Mert úgy tudom ilyet nem nagyon szabadna."

Esetleg meg tudnád hivatkozni hogy melyik törvény / paragrafus tiltja egy orvos végzettséggel rendelkező személy hozzászólásokat írjon egy egészség témával kapcsolatos fórumra?

"És még orvosnak is hazudod magadat? Ez büntetendő is…"

Ha úgy véled hogy nincs orvosi végzettségem pusztán hazudom és ez a cselekmény büntetendő akkor kérlek tedd meg a feljelentést, nagyon szívesen eleget teszek egy hivatalos hatósági felkeresésnek és bemutatom az egyetemi végzettséget igazoló oklevelemet.

Dr. T

2023. máj. 12. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Kérlek benneteket, ne itt vitatkozzatok, ne cáfoljátok, kritizáljátok egymás hozzászólásait! Korlátozódjatok a kérdés megválaszolására! Ha nem megy, engedjétek el a témát és görgessetek tovább! Köszönöm.
2023. máj. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!