SOS! Megégett a bőröm egy kenőcstől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál, aki felírta nekem esténkéntre az effezel gélt, reggelentre pedig a davercin gélt.
3 napja használom őket, viszont tegnap reggelre kipirosodott a bőröm, és ez estére egyre rosszabb lett. Este már nem is használtam egyiket sem. Ma reggel ahogy felkeltem viszont még rosszabb lett, teljesen megégett a bőröm, tiszta piros mindenhol és nagyon fáj.
Elkezdtem óránként kenni fényvédővel, cicaplasttal és cerave hidratálóval hogy enyhítse a pirosodást. Mennyi idő mulva fog ez elmúlni illetve mit tehetnék hogy a folyamatot gyorsítsam?
Mikor kezdjem el a krémeket újra használni?
2023. márc. 20. 09:28
1/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ez lehet allergia.
2/2 anonim válasza:
Mingyen gyógyszer dobozában ott a papír hogy milyen mellékhatásai vannak és mit kell tenni ha jelentkeznek. El kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!