Éger allergiások! Ti most már tüsszögtök? Hol lehet erre tesztet csinálni?
Sziasztok!
Tavaly márciusban volt egy durvább (életemben először) "allergiás" napjaim, elutaztunk néhány napra és ott jött ki: iszonytató orrnykh. izgatás (állandóan "viszketett" belülről, mintha mindig tüsszögnöm kellett volna, de nem tudtam), a szemeim nem dagadtak ugyan be, de állandóan könnyeztem, mint egy Mária-szobor. Cetrizint ajánlottak, azt vettem, valamennyire segített, de mivel 2-3 napos volt az elutazás, visszaérkezésemkor, amúgy is enyhültek a tünetek. Már jártam ott, igaz nem márciusban, egyébként más változás nem volt. Előtte laborban dolgoztam, és ott is van egy-két irritáló dolog, úgyhogy először arra gondoltam, hogy ott irritáltam meg magam, de ennek nem sok értelme van (a második nap volt a legdurvább, a labroban meg 2 órát voltam...)
Végül valahogy májusban, júniusban csináltattam allergia-tesztet minden negatív (mogyoró is), de az éger nincs közöttük. SZTK-ban voltam, nem tudom, ha oda visszamegyek és külön jelzem, akkor csinálnak égerre? Mert nem hinném, hogy van ilyen allergénjük, de nem tették fel a többi mellé.
Ma megint elkezdtem picit tüsszögni, semmi komoly egyébként, csak picit hipochonder vagyok és már egyből összekapcsolom a dolgokat. Január van, nagy az enyhület, a naptárak szerint most még maximum mogyoró vagy éger lehet. Úgyhogy ezért a kérdés :)
Egyébként itt nem igazán van éger, ahová elutaztam, ott el tudom képzelni, hogy volt, de ez is elég gyenge gondolat...
Egyébként nem megfázásos a tüsszögés vagy ilyesmi, hanem ez az állandó irritatív érzés...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!