Méreg, vegyszer kerülhetett a kávéba?
Lehet furán hangzik a kérdés, de ma rosszul lettem a fodrásznál, először a tenyerem kezdett el égni viszketni, kipirosodott a fejbőröm, utána hasmenésem lett, majd kicsit hányingerem. Korábban még nem voltam allergiás hajfestékre, ezért elgondolkodtam, hogy azért lehettem-e rosszul, mert megittam a kávét, amivel megkínált a fodrászt. Arra gondoltam, hogy lehet véletlenszerűen belekerült valamilyen vegyszer.
Az ügyeleten elláttak, kaptam injekciót, de a kávét és a hasfájást elfelejtettem megemlíteni. Nem vagyok már rosszul, a kiütések is elmúltak, de a hasam most is kavarog egy picit. Viszont ez simán lehet, hogy a stressztől.
"Korábban még nem voltam allergiás hajfestékre"
Nyilván a hajfesték volt, nem a kávé. Lehet, hogy eddig nem voltál rá allergiás, de mostmár igen nagy valószínűséggel az vagy. Kiütés, viszketés, hányinger stb tipikus allergiás reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!