Fáj az alkaron végzett allergiavizsgálat?
Úgy tudom, nem csak csepegtetnek rá allergéneket, de meg is szúrkodják ott. Néztem róla videókat és láttam, hogy ilyenkor ez még vérzik is.
A karcolással nincs gondom, ha csak karcolgatják, de a videók, amiket néztem, ott szúrkodták és a pontokban véres volt. Őszintén szólva nekem van egy elég erős tűfóbiám is. Érdekes, mert ha csak karcolnak, az nem zavar, de ez a szúrkodás... hát nem tudom, már a videókat nézve rosszul voltam :D
Asztmát diagnosztizáltak ma nálam, de beutaltak allergiavizsgálatra is (vannak allergiás tüneteim is).
Ma már inkább vérből vizsgálnak, azt nem lehetett kérni?
Kellemetlen érzés, főleg ha valamire allergiás vagy a teszt során :D
Hát ez sztk-es rendelés, ma voltam a tüdőgondozóban kivizsgáláson. Ott helyileg utaltak be és adtak időpontot allergiavizsgálatra is. Nem tudom, hogy ez esetben nekem van-e lehetőségem kérni, hogy vérvételes legyen. Én kérdeztem rá, hogy milyen típusú vizsgálatot csinálnak és mondták, hogy az alkarra csepegtetős módszert.
Biztos allergiás vagyok egyébként, olyan tüneteim vannak. A kérdés, hogy mire és mennyire. :D
Na de akkor ott az alkaron tényleg megszúrkálnak? Vagy hogy működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!