Ez melyik étel allergia/intolerancia tünete lehet?
Állandóan puffadt a hasam, szeles vagyok, nyálkásat vagy csak nyálkát wc.-zek, erősen aknés az arcom, állandó fáradtság, állandó vérszegénység.
Ez valakinek ismerōs esetleg?
Az a baj, hogy amikor fogyasztok allergén termékeket hirtelen egyiktol sincs bajom csak utólag.
Egyedüli észrevételem, hogy néha az ízesített tejektol begörcsölök a simától nem.
Érdemes lenne mindenképpen csináltatni egy intolerancia tesztet, ha teheted és szeretnéd is, amúgy a glutént és a tejfehérjét minden teszt nélkül is elhagyhatod, nem igazán tesznek jót a szervezetnek.
Illetve, pl. én tejfehérje allergiás vagyok, a gluténre pedig sem allergiám sem intoleranciám nincsen, mégis attól pattog ki a bőröm, úgyhogy macerás ez az egész dolog.
Ui.: Azokra az ételekre kell gyanakodnod amiket a legtöbbször eszel, elsősorban, ezeket megpróbálhatod lecserélni egy 3 hónapra és kikísérletezni mi is okozza, de egyszerűbb a teszt.
#2-es voltam.
Glutén és/vagy laktóz a leggyakoribb.
Próbáld ki, hogy 3 hétig nem eszel semmi glutént és laktózt. Ha elmúlik, akkor vezesd vissza az egyiket, pl. a laktózt, egyed 1-2 hétig, és figyeld magad, hogy mi történik. Ugyanez gluténnal is. Így könnyen ki fogod találni, hogy melyik a problémás. (vagy esetleg mindkettő)
2-3 hónapos pepecs munka.
Ízesitett tej? 🥶😤😬
AZ mind műanyag és tartósított valami.
Miért nem normális tejet iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!