Ekcéma tenyéren? 3 hete a tenyeremen ekcéma jelent meg, előtte soha nem volt. Egy bőrkeményedés elvakarásának a helyén indult. Bőrgyógyász látta, Pimafucort krémet írt rá fel.
Figyelt kérdés
Az eltelt 3 hét alatt a krém nem segített, az ekcéma rosszabbodott, a terulete nőtt. Amíg visszajutok az orvoshoz, válaszoltok kérlek?
Akinek volt már a tenyerén ekcéma, van olyan, hogy egy szteroidos krem nem valik be, aztán egy másik igen? a krémen kivül mit celszeru csinalni vele, hogy mielobb elmuljon? A gyógyszertarban fertotlenitedt javasoltak, ezt hanyszor es mivel?
2022. szept. 17. 19:20
1/2 anonim válasza:
Semmilyen krém nem használt!!
Nekem az segített, hogy elhagytam a kristálycukrot és az azt tartalmazó ételeket, meg csináltam egy pár napos léböjtkúrát ill. időszakos böjtöt.
Szerintem nálad is az életmódváltás lesz az igazi megoldás, mert az ekcéma csak egy tünet.
2/2 A kérdező kommentje:
Évek óta elvétve fogyasztok kristalycukrot és igen egészségesen étkezem, nálam nem ez lesz a megoldás.
2022. szept. 17. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!