Súlyos melegkiütés tüneteit hogy enyhítsem? Nagyon fáj , és, viszket. Valami házi praktika van?
Ma strand és kirándulás után hólyagos, vörös, viszkető kiütések lettek a naptól, csak az arcom alsó részén, a nyakamon, és a két karomon. Iszonyatosan viszket és fáj. Fenistil volt itthon és allergiára cetrizin gyógyszer, de nem segített, a fenistil még csípte is. Borogatástól is rosszabb lett, alig bírok hozzáérni a bőrömhöz. Az izzadás csípi, megőrülök, már 4x lezuhanyoztam a nap folyamán.
A nezen olvasgattam, de túl sok minden nincs. Hogy tudnám enyhíteni? Sosem gondoltam, hogy ez ilyen rossz.
Valami házipraktikája van valakinek ?
Már arra gondoltam, hogy levendulaolajjal kenem be. Segítsetek!
Köszönöm.
Tejföl? Az megnyugtatja a bőrt? Aludni se tudok, akaratom ellenére mindig odanyúlok.
A levendulaolajat hígítva gondoltam.
Csak addig, amíg ha nem múlik, mert csak hétfőn van orvos.
Kamillatea van még itthon. Meg levendulaolaj. Tejföl is van.
Talán régi lejárt sudocream is.
Köszönöm, keresek valamit a fagyasztóban. Gondolom, azt csak rövid ideig tehetem az arcomra, nyakamra, ugye? Gondoltam rá, csak nem akartam egy esetleges fültő gyulladást is összeszedni. Jó ötlet, kipróbálom, mert már gyakorlatilag bármit kipróbálnék, annyira megkeserítette a mai estémet.
Köszi az ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!