Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az Aldi tea mérgezo, allergiza...

Az Aldi tea mérgezo, allergizalo??? Ezust hársvirag! Ilyet vettem es most olvasom a neten, hogy nem szabad ilyenbol teat fozni!

Figyelt kérdés

Most akkor dobjam ki a draga teat? Hogyan lehetseges ez, hogy mergezo, allergizalo teat arulnak? Hivatalosan tiltott! Hogy arulhatnak akkor ilyet??

“Jó tudni, hogy az amerikai- és az ezüsthárs (Tilia tomentosa, Tilia argentea) allergiát okozhat. Az ezüst hársfavirágnak, illetve az ezüsthárssal kevert orvosi hársak virágának patikai célokra való felhasználása hivatalosan tiltott.“

[link]

Mit csinaljak most akkor? Kerjem vissza a penzt?…

2022. jún. 27. 18:39
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Most nem a 200 forintrol van szo, hanem arrol, hogy ilyet arulnak!
2022. jún. 27. 19:29
 22/32 semmixd321 ***** válasza:
100%
Patikai célokra van betiltva. Valszeg úgy van készítve hogy csak az íze van meg a hatása meg nem.
2022. jún. 27. 19:31
 23/32 A kérdező kommentje:
Igen, itt azt irjak, patikai celokra, de minden mas ilyen jellegu weboldalon azt irjak: tilos teajat meginni, allergizalo es mergezo.
2022. jún. 27. 19:32
 24/32 A kérdező kommentje:

Szoval nemcsak patikai celokra nem jo, hanem semmilyen etkezesi celra.

En se akartam elhinni.

Keress ra!

2022. jún. 27. 19:33
 25/32 A kérdező kommentje:
Nemetul: Silberlindenblüten van a taeara irva. Szoval nem teves a magyar forditas sem. Olaszul: tiglio argentato. Ezust hars. Nincs tévedés!
2022. jún. 27. 19:39
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg a fogyvédnek, tudjanak róla. Aztán majd kióklumálják, h mennyire mérgező.
2022. jún. 27. 19:39
 27/32 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. jún. 27. 19:41
 28/32 A kérdező kommentje:

Azt se hitte el nekem senki (még én magam se akartam sokaig elhinni!), hogy az AEG akkori csucskategorias mosogep, 250.000-es eszi a ruhakat, mert tul keves vizzel mos, mig igazsagugyi szakertot nem kertem fel a bizonyitasra…

Igy a Media Markt 250.000, plusz szakerto dija 60.000, plusz probamosaskor kibolyhozodott textiliak arat volt kenytelen megteriteni nekem…

2022. jún. 27. 20:04
 29/32 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ezek a nagy cegek olyan imaget epitenek ki maguknak, hogy az ember nem akarja elhinni, hogy nem jo, amit vett, még ha a sajat szemevel latja is!
2022. jún. 27. 20:06
 30/32 anonim ***** válasza:
69%

Az aloe vera is mérgező, ezért annyira minimális a mennyisége a termékekben. Valamiért mégis jó a hírneve, ezért el lehet adni vele bármit.

Valószínűleg ugyanez van a teáddal is, minimális mennyiség van benne, amitől semmi bajod nem lesz, de jól hangzik a címkén a neve. Legközelebb nézz utána vásárlás előtt a termékeknek, és nem futsz bele ilyenbe.

2022. jún. 27. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!