Az Aldi tea mérgezo, allergizalo??? Ezust hársvirag! Ilyet vettem es most olvasom a neten, hogy nem szabad ilyenbol teat fozni!
Most akkor dobjam ki a draga teat? Hogyan lehetseges ez, hogy mergezo, allergizalo teat arulnak? Hivatalosan tiltott! Hogy arulhatnak akkor ilyet??
“Jó tudni, hogy az amerikai- és az ezüsthárs (Tilia tomentosa, Tilia argentea) allergiát okozhat. Az ezüst hársfavirágnak, illetve az ezüsthárssal kevert orvosi hársak virágának patikai célokra való felhasználása hivatalosan tiltott.“
Mit csinaljak most akkor? Kerjem vissza a penzt?…
Szoval nemcsak patikai celokra nem jo, hanem semmilyen etkezesi celra.
En se akartam elhinni.
Keress ra!
Azt se hitte el nekem senki (még én magam se akartam sokaig elhinni!), hogy az AEG akkori csucskategorias mosogep, 250.000-es eszi a ruhakat, mert tul keves vizzel mos, mig igazsagugyi szakertot nem kertem fel a bizonyitasra…
Igy a Media Markt 250.000, plusz szakerto dija 60.000, plusz probamosaskor kibolyhozodott textiliak arat volt kenytelen megteriteni nekem…
Az aloe vera is mérgező, ezért annyira minimális a mennyisége a termékekben. Valamiért mégis jó a hírneve, ezért el lehet adni vele bármit.
Valószínűleg ugyanez van a teáddal is, minimális mennyiség van benne, amitől semmi bajod nem lesz, de jól hangzik a címkén a neve. Legközelebb nézz utána vásárlás előtt a termékeknek, és nem futsz bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!