Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Izzadtságszagú hónalj ellen...

Izzadtságszagú hónalj ellen mi vált be nektek: sajnos a dezodorktól viszket a hónaljam ?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 21:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
Te magadnak válaszoltál? :D
2022. jún. 8. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Szenzitív bőrre való, parfüm és/vagy alumínium mentes dezodort keress, gyógyszertárakban is lehet venni. Fürdés után rögtön be kell kenni vele a szárazra törölt hónaljat.

Nekem a stiftes vált be leginkább, mostanában a Drschmidt charcoal magnézium deot használom, uniszex.

2022. júl. 4. 04:47
 13/16 anonim válasza:
Az izzadás egy normális dolog. A büdös izzadás már nem! Annak az okát kell(ene) először megkeresni, minthogy mindenféle dezodorokkal bekenni magad. Illetve ha van lehetőséged, hanyagold a vacak minőségű műszálas pólókat, felsőket.
2022. júl. 4. 15:34
 14/16 A kérdező kommentje:

talán attól büdös, hogy ritkán mosom meg a hónaljam, főleg télen, mert a fürdőszobában nincs fűtés

főleg csak nyáron fürdök, télen csak gyorsan megmosakszom

2022. júl. 8. 08:13
 15/16 anonim válasza:
Egyrészt ettől büdös igen, másrészt pedig attól, amit megeszel-megiszol.
2022. júl. 8. 10:21
 16/16 A kérdező kommentje:

sok hagymát és fokhagymát eszem, a hagyma pár perc mulva már érződik a bőrön, ami nagyon érdekes - hogyan tud olyan hamar oda vándorolni a vérárammal az az anyag

sajnos nem tudom levágni a hónalj szőrzetet sem, csak a bal oldalon a jobb kezemmel tartva a hajvágó ollót

a jobb oldalon már nem tudom levágni, mert balkézzel tartva az ollót az különös módon nem fog - próbáljátok ki papírral vagy a hajatokkal, csak egyik kézben tartva fog az olló, a jobb kézben

talán van ehhez is valamilyen speciálisabb nyíró, vagy borotváló eszköz

2022. júl. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!