Izzadtságszagú hónalj ellen mi vált be nektek: sajnos a dezodorktól viszket a hónaljam ?
Szenzitív bőrre való, parfüm és/vagy alumínium mentes dezodort keress, gyógyszertárakban is lehet venni. Fürdés után rögtön be kell kenni vele a szárazra törölt hónaljat.
Nekem a stiftes vált be leginkább, mostanában a Drschmidt charcoal magnézium deot használom, uniszex.
talán attól büdös, hogy ritkán mosom meg a hónaljam, főleg télen, mert a fürdőszobában nincs fűtés
főleg csak nyáron fürdök, télen csak gyorsan megmosakszom
sok hagymát és fokhagymát eszem, a hagyma pár perc mulva már érződik a bőrön, ami nagyon érdekes - hogyan tud olyan hamar oda vándorolni a vérárammal az az anyag
sajnos nem tudom levágni a hónalj szőrzetet sem, csak a bal oldalon a jobb kezemmel tartva a hajvágó ollót
a jobb oldalon már nem tudom levágni, mert balkézzel tartva az ollót az különös módon nem fog - próbáljátok ki papírral vagy a hajatokkal, csak egyik kézben tartva fog az olló, a jobb kézben
talán van ehhez is valamilyen speciálisabb nyíró, vagy borotváló eszköz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!