Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kinek mikor múlt el a csalánki...

Kinek mikor múlt el a csalánkiütése? Meddig tartott?? Antihisztaminon kivül mi múlasztotta el? Nekem vizsagálatok után nem deült fény a kivalto okra. De elviselhetetlen ez a viszketes ha nem szedem be az antihisztamint rá.

Figyelt kérdés

2022. jún. 1. 20:11
1 2 3
 11/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem 3 hete vannak a lábamon hasonlók, nem csalábkiütés ugyan, de olyan kezdetben, mint egy csípés, bőrgyógyász szerint is az, viszket egész nap, körülötte vörös legalább 2-5 cm sugarú körökben és csak a bokám felett. Aztán egyszercsak felhólyagosodik, kufakad, aztán seb lesz rajta. Amint egyik elmúlik, jön a másik. Bogarak nincsenek a lakásban, minden ki lett takarítva, mégis ez van. Kaotam antibiotikumos kenőcsöt rá, de hát semmi. Szerintem fogalmuk sincs. Egy dolog van, ami nekem használ legalább kis időre, az a melegvíz, zuhannyal szoktam óvatosan fokozatosan minél melegebbet ráfolyatni.
2022. jún. 7. 06:04
 12/23 anonim válasza:
Szia, nekem is nagyjából 4 hónapja tart. Van amikor a hasamon, hátamon, kezemen, néha a lábamon is. Voltam magánbőrgyógyásznál, kaptam Cetirizint és szteroidos krémet elsőnek használt utána újra előjött. Felhívtam a doktort, nagyon kedves volt, azt mondta szedjem újra a gyógyszert, ez is megtörtént de sajnos nem sok minden változott. Valamikor 1 napra eltűnik teljesen utána visszajön. Amit nekem ajánlott a doktor az a diéta volt, nem próbáltam még. Ha esetleg fáj valamid fog, fül akkor góckutatás, de nekem sajnos nincs ilyen problémám. Ha esetleg tud valaki valamilyen hatásos módszert azt szívesen hallgatom.
2022. jún. 8. 12:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam magán bőrgyogyasznal.. immunológiai szűrésem negatív mind a 18 dolog amit vérből vizsgálták..széklet vizsgalat (parazita) negatív..nem adott semmilyen gyógyszert.. mondja szedjem tovább az antihisztamint..és emeljem az adagot 1. Szemről 2 re pffff..elegem van már.. továbbá 3 hónapja a fogamnàl találtak egy góc gyulladást a fog koronàmnal..amit akkor meg is csináltak...nem igaz hogy 3 hónap alatt nem tudott a gyulladás a szervezetembol kiurulni??! Nehezen tudom elhinni .mivel azt mondta a doki hogy 6-7 hónap mire egy góc gyulladás végleg kiürül..nekem ez akkor is hihetetlen.. elkeserítő mert kitudja mikor múlik el többen írták hogy 1,2,5,20 éve tart nekik...és nem jöttek rá mi okozza :/
2022. jún. 8. 12:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Egyébként az antihisztamin nem gyógyítja az igazi problémát..csak tünetmentesit..én is próbáltam mar 2 szer letenni..de ahogy kiürült a szervezetembol .megint elkezdtem iszonyatosan viszketni eget szúrt duzzadt..minden . Nem hülyeség ilyenkor az antihisztamin mert a fokozott hisztamin termelést szinten tartja..csak sajnos nem oldala meg a valódi okot.
2022. jún. 8. 12:30
 15/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én is szedtem antibisztamint, de semmit sem ért, ergo valószínűleg nem hisztamin miatt viszket.
2022. jún. 8. 13:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Èn úgy tudom , illetve nekem az orvosok azt mondták akinek a szervezetèben valami felhalmozódik..akàr toxinok..gyulladások miatt ..allergia jellegű panaszokat okoznak.. és ettől még nem kell allergaiasnak lenned.. mert nem minden csalankiutes allergiás jellegu..eleve a (kronikus) viszketés az minddig hisztamin felszabadulás miatt van..más miatt nem nagyon..az antihisztamin valóban nem oldja meg a valódi okot..az csak arra jó hogy ne viszkess...vagy neked akkor is viszket ha nem szeded?? Mert ha nem viszketsz akkor a szervezeted reagál az antihisztamira..
2022. jún. 8. 13:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Én is reménytelennek látom ezt az egésszet..sajnos..de hiszem hogy pár hónap elteltével megszűnik 🙏 most próbálok sok folyadékot (vizet) inni legalább 2,5 l egy nap..(nagyon rossz ivó voltam) mert ezektöl jól urulnek a méreganyagok a szervezetbol..és most elkezdtem Béres cseppet szedni C vitaminnal..
2022. jún. 8. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Továbbra is tudom ajánlani a szteroid injekciót.
2022. jún. 8. 14:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Szerinted az elmulasztja véglegesen??? A szteroidinjekció? Vagy csak pár hétre?? Èn azt szeretném ha ez végleg megszűnne..
2022. jún. 8. 15:48
 20/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Segíthet a szteroid, csak hát ugye ahhoz az kell, hogy orvos ezt indokoltnak tartsa és ő fogja ezt megoldani.
2022. jún. 8. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!