Ha alegrgiás vagy érzékeny vagyok valamire de nem törödök vele hogy egy picit roszúl leszek, viszont egy ídő után már nem is veszem észre hogy lenne valami bajom akkor imunis a szervezetem?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 20:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/2 anonim válasza:
Szerintem akkor nem is vagy allergiás, csak beképzeled.
Mert szerintem ilyen nincs, hogyha nem veszem figyelembe akkor elmúlik.
Vagy az vagy, vagy nem. Szóval inkább mentális téren van a baj.
2/2 anonim válasza:
Attól függ. Bizonyos allergiáknál (pl 1 ismim eperrel csinálta gyerekkorában) lehet olyat, h kiderül, h allergiás vagy rá, és direkt elárasztod vele a szervezeted és elmúlik... vagy bele is lehet halni, szóval inkább ne. Az ismimnek sikerült, elmúlt az eperallargiája, de ez orosz rulett. Más allergiák viszont, pl ételallergiák lassan de biztosan rombolják a szervezetet, és súlyos tünetet nem okoznak, csak sok év után komoly problémákat. Viszgáltasd ki, és hallgass az orvosokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!