Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » 4-5 éve be van dugulva az...

4-5 éve be van dugulva az arcom és mintha a bal szemem is könnyebben bekönnyesedve mostanában azt vettem észre, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Persze voltam fülörrgégén.

Kipróbáltunk sok orrsprayt, a legeslegelső ami antibiotikummal volt felírva valahogyan működött 2 hétig, már szinte az első fújástól. Nemtudom az antibiotikum hathatott-e olyan hamar, de azóta sem kapok levegőt és volt már orrkagylókisebbítő műtétem, orrsövény műtétem. Allergiás elméletileg nem vagyok, de én mégis erre gyanakszom. Ha fekszek néha egy idő után átmegy a dugulás a másik orrlyukba, és érzem hogy az esetek 80 százalékában bal oldalban bedugult orrlyukon is egyébként teljesen jól tudna jönni a levegő.

2022. ápr. 27. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyire van bedugulva? Nehezíti a légzést?

Az orr úgy működik,hogy az egyik felén lélegzel csak egyszerre, és ez váltakozik időnként, olyankor bedugultnak érződhet az egyik fele, de ha kapsz elég levegőt akkor nincs baj

2022. ápr. 29. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
hát kapni kapok, de úgyérzem nem ez a normál és kaphatnék jobban, amikor be van dugulva akkor szinte teljesen, habár ez is változó, van amikor mindkettő egyformán van eldugulva egy picit (mintha a dugulás mind2 lyukon lenne egy annyit, mint amikor csak az egyik dugul jobban)
2022. máj. 2. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!