Evés utánni rosszullét milyen betegségre vagy intoleranciára utalhat?
szapora pulzus, étektől???
Nem inkább hipochondria?
létezik ilyen. tarts az étkezés tekintetében pár nap böjtöt. Csak vizet igyál, esetleg almát.
kisebb adagokat egyél, és csak akkor állj neki az étkezésnek ha valóban éhes vagy, és korog a gyomrod.
szorongo érzés is tud ilyen panaszokat produkálni :( van hogy hasmenéssel kombinálva.
Köszi a gyors valaszolat.
2 es. Igen ezen mar enis gondolkodtam, kül reggel mikor felkelek totál jó vagyok, nyilván mert sok ido eltelik az utolso etkezesem ota. Viszont eleg vekony vagyok es nem szeretnék tovabb vesziteni a sujombol. Egyszer ketogen dietan voltam és eleg sok panaszom megszünt, nem voltam 100% os de kb 80, viszont masfel honapig birtam, ha azt nézzük ott nem eszek szénhidrátot meg a glutén is alapbol kiesik szval lehet ezek utan kell keresgélnem a baj okát.
3 as, igen voltam 5 pontos vérvételem egyszer, az orvos szerint tökéletes minden. Viszont ahogy irtam is a keto jo hatassal van a vercukorra is mert megszunik az ingadozas, es akkor jobban voltam, szval nemtudom..
Ez fejben dől el.
Glutén nem okoz ilyet, laktóz sem (ezek közül egyedül a puffadás, ami tünet, a többi pszichoszomatikus)
Ha többet eszel, normális, hogy megemelkedik a pulzusod, hiszen emésztesz - ha túleszed magad, akkor meg naná hogy puffadsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!