Milyen olcsóbb alternatívák vannak a drága, kis szerelésű ekcémára, száraz bőrre való gyógyszertári krémekre?
A gyógyszertári krémek drágák?
Mármint a gyógyszertárban kapható krémek? Azok igen.
A gyógyszertárban KÉSZÍTETT krémek baromi olcsók.
3
Értem. Már régen nem vettem ilyesmit, de annak idején fillérekbe kerültek a gyógyszertárban készített krémek.
Köszönöm mindenki válaszát!
Igen, nagyon drágák a készített, kevert krémek is, és nekem csak szteroidos van felírva, azt meg hónapokig nem merem folyamatosan használni :D
Akkor jól értem, hogy ekcémás is meg száraz is a bőröd?
Az ekcémát mindenképpen érdemes lenne bekenni a szteroidos krémmel. A gyerekeknek is mindig bekentem. Tudom, hogy nagyon káros, egészségtelen, stb., de nagyon csúnya volt nekik és semmi bajuk nem lett a szteroidos krémtől.
Nemrég láttam egy filmet egy férfiről, borzalmasan ronda volt a bőre. Az egész teste olyan volt. Kiderült, hogy ekcémás. Felírtak neki krémeket, sokkal jobban lett pár hét után. A bőr is egy szerv és nagyon fontos, hogy nem szabad hagyni, hogy ilyen sérült állapotban legyen. (Elfertőződhet, stb.)
Ha gondolod, szerintem azt is csinálhatod, hogy "felhigítod" a szteroidos krémet vmi olcsó testápolóval (belekevered).
Ahol meg csak száraz a bőröd, oda én olajat kennék (olívaolaj vagy olvass utána a neten, hogy mi a jó). Az ókori görögök tetőtől talpig olajat kentek magukra. A hajukra, a bőrükre. Én is kentem olívaolajjal a hasam, amikor terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!