Létezik hogy allergiás vagyok rá?
Gyerekként voltak problémáim a tejjel. Többször jeleztem otthon, hogy kakaó fogyasztása után hasfájas, csavarást és puffadást tapasztalok. Laktózérzékenységre kivizsgáltak és azt mondták nem vagyok érzékeny rá.
Az utóbbi időben megint problémáim akadtak a tejjel. Huzamosabb ideig nem ittam, viszont most hogy kávézok, hasfájást, morgást és puffadást tapasztalok. Keresgéltem a témában és találtam egy olyat, hogy tejfehérje-allergia. Egy másik lehetséges tünet a hasfájás mellett az ekcéma, ami nekem van.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges hogy tejfehérje-allergiám van? Nem értek hozzá, de felmerült bennem, hogy a laktózérzékenység vizsgálat nem mutat ki ilyesmit.
Lehet.
De, az hogy gyermekként nem voltál laktóz intoleráns, nem jelenti azt hogy most sem vagy.
Étel allergia/intolerancia bármikor kialakulhat.
Vizsgaltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!