Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Orrdugulás, mitől lehet, hogy...

Orrdugulás, mitől lehet, hogy lehet orrspray-ről leszokni?

Figyelt kérdés

Évek óta használok Xilomare-t, előtte Nasivint. Nem tudok nélküle aludni, dugul az orrom. Sok orvosnál voltam ezzel, műtéten is gondolkozom.

Volt valakinek hasonló problémája? Hogy sikerült megoldani? Orrkagyló kisebbítéssel mi a tapasztalat?

Köszi a válaszokat!

2022. jan. 26. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak a fül-orr-gégész írt fel egy orrsprayt, amit az otrivin helyett kellett használnia 2 hétig. Utána már nem volt függő az orrspraytől. De sajnos a nevét nem tudom, de vényköteles volt.
2022. jan. 26. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem is voltak már kísérletek, volt hogy egy-két hónapra nyáron azzal el is voltam, de ősszel muszáj volt visszatérnem ezekhez sajnos...

De köszi a választ!

2022. jan. 26. 20:24
 3/3 anonim válasza:
kb 14 éve fjom az otrivin-t , de minden nap! Leszokni önerőből a mai napig nem tudtam, mivel ha nem fújom be nem kapok levegőt és így aludni sem tudok. Most jövök a fül ott gégészetről és az alábbi gyógyszereket és steroidos orrspryt írt fel: Desloratadine actavis 5 mg, Mometason sandoz 50 mg, zyrtec -D 5mg . ugyan nem vagyok gyógyszerpárti, de ha ez kel hogy végre leszokjak valahogy, megteszem. Ugyanis a nyálkahártyámnak annyi és így a fertőzéseket is jobban elkapom.
2023. febr. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!