Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az oltás (pfizer) okozhat...

Az oltás (pfizer) okozhat ételallergiát?

Figyelt kérdés

3. oltáson is túl vagyok.

Diós bejglinél arra lettem figyelmes,hogy kicsípi a számat a dió és nyelőcsövemet is irritálja a dió, pedig előtte 2 pofára ettem.

Sőt, gyerekkoromban még az "éretlenebb" diót is megettem és semmiféle problémám nem volt belőle.

2021. dec. 5. 13:37
 1/7 anonim válasza:
50%
Igen
2021. dec. 5. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem okozhat. És ha megkérdezitek még 43x akkor sem.
2021. dec. 5. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Nekem a pajzsmirígyem gyullasztotta be. Orvoshoz kellett járnom, hogy a gyógyszereket beállítsuk. Még mindig piros, pedig már májusban kaptam az utolsót
2021. dec. 5. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Hát igen. Ez amiatt van, hogy az mRNS oltások átírják az immunválaszokat. Ezért nem akarjuk mi sem felvenni. A szervezet minden bejövő jelre : nátha, fertőzés, étel egy immunválaszt ad ki. Nálad ez teljesen rendben volt, eddig. Viszont a vakcina most ezeket átírta. A te szervezetd már ezt az immunválaszt löki ki magából a dióra. Téged már elcsesztek. Reméljük hogy csak ennyi lesz a mellékhatás [link]
2021. dec. 5. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen, okozhat, bár ha csak annyi hogy diót nem ehetsz akkor egész jól megúsztad.
2021. dec. 5. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Étel allergia/intolerancia bármikor kialakulhat.

Láss csodát, nálam 12 éve van jelen az igazolt laktózintolerancia.

Sőt, a parlagfűre is 44 évesen lettem allergiás.

Ja, és oltatlan vagyok.

2021. dec. 5. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, de idovel valtozhat az allergia.

Nekem 20 evesen lett laktóz érzékenyem valamennyire. Néha fosat néha nem

2021. dec. 7. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!