Szerintetek ez milyen allergia lehet?
A fejbőrömön kezdődött a viszketès majd mostanra már mindenhol ég viszket a bőröm, általában minden nap más viszket ami állandó az a fejbőröm és a nyakam, aztán mikor hogy, valamikor a karom, hátam. Ha beveszek egy allergia gyógyszert(dassergo) enyhül a viszketés. Semmin nem változtattam szerintem mostanában ami indokolhatná a tüneteket… azt se tudom merte tapogatózzak, próbáltam hogy lecseréltem a sampont, tusfürdőt, mosóport de sajnos nem ez volt a probléma. Holnap kérek időpontot bőrgyógyászhoz.
Hátha van itt valaki akinek hasonló tünetei voltak és rájött mi okozta neki.
Ha kiderül, hogy milyen allergiád van akkor tudsz rá fókuszálni, az orvoshoz mindenképpen látogass el. Nekem allergia vizsgálatot fül-orr-gégészeten csináltak. Néhány cseppet nyomnak olyankor a két alkarra, amit hagyni kell megszáradni.
Ha valóban allergia, akkor azt belülről kell kezelni, a szervezet túl reagál, akkor alakul ki. Tudok neked segíteni, írj bátran, csak nem szeretnék itt spamelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!