Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szerintetek ez milyen allergia...

Szerintetek ez milyen allergia lehet?

Figyelt kérdés

A fejbőrömön kezdődött a viszketès majd mostanra már mindenhol ég viszket a bőröm, általában minden nap más viszket ami állandó az a fejbőröm és a nyakam, aztán mikor hogy, valamikor a karom, hátam. Ha beveszek egy allergia gyógyszert(dassergo) enyhül a viszketés. Semmin nem változtattam szerintem mostanában ami indokolhatná a tüneteket… azt se tudom merte tapogatózzak, próbáltam hogy lecseréltem a sampont, tusfürdőt, mosóport de sajnos nem ez volt a probléma. Holnap kérek időpontot bőrgyógyászhoz.

Hátha van itt valaki akinek hasonló tünetei voltak és rájött mi okozta neki.

2021. okt. 6. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak kiütéseid? Nekem 25-26 éves koromban gyors egymásutánban kiderült, hogy allergiás vagyok a paraben-re (tartósítószer) és az alumíniumsóra (izzadtsággátlóban van).
2021. okt. 6. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Kiütés csak a karomon szokott kijönni amikor ott viszketek, ilyen kis hólyagok. Máshol csak piros lesz.
2021. okt. 6. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kiderül, hogy milyen allergiád van akkor tudsz rá fókuszálni, az orvoshoz mindenképpen látogass el. Nekem allergia vizsgálatot fül-orr-gégészeten csináltak. Néhány cseppet nyomnak olyankor a két alkarra, amit hagyni kell megszáradni.

Ha valóban allergia, akkor azt belülről kell kezelni, a szervezet túl reagál, akkor alakul ki. Tudok neked segíteni, írj bátran, csak nem szeretnék itt spamelni. :)

2021. okt. 6. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!