Atópiás dermatitiszem van és autoimmun beteg vagyok, így legyen tetkóm vagy ne?
Sosem említette senki hogy ezek kizárhatják egymást, családtagjaim sem akik értenek az ilyen dolgokhoz és sajnos miután be fizettem az előleget és lefixáltam hétfőre az időpontot és a mintát közölték hogy csinaltassak kisebbet egyenlőre vagy allergia tesztet a tetkóssal, de én már nem tudom ezt átvariálni.
Az autoimmun betegség a gyomromat érinti és az ekcémám pedig víztől, szappantól és tartósítószertől jön ki.
A minta amit szeretnék nagyon minimális, húsz centis lesz az alkaromon de öt minimális minta lesz benne és öt kicsi szó, szóval nem valami egész karos bazi nagy mintával kezdek és az ekcémám is csak a csuklóm felett jön ki ahol többet ér víz és szappan.
Update!
Megvan a tetkom szín nélkül, mert a tetováló kérte, hogy egyelőre szín nélkül csináljuk. Minden fasza vele, gyógyulgat és két hét múlva kontroll + allergia teszt a szinre. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!