Már nem bírom az allergiát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok az utifűre, parlagfűre nagyon. Szedek gyógyszert, már több fajtát is kipróbáltam de nem hiszem hogy sokat hatna.
Folyamatosan folyik az orrom, viszket a szemem, és egész nap fáradt, álmos vagyok. Milyen gyógyszert érdemes használni, vagy mit tegyek?
2021. szept. 9. 10:13
11/12 anonim válasza:
Nyugi, ugyanígy vagyok, most van a szenzonja, és kibírhatatlan :D Orrfolyás, tüsszentés, meg folyton folyik a szemem és viszket. Talán októberre enyhül
12/12 anonim válasza:
Akik ennyire alergiásak, probálkoztatok már valamilyen levegőszűrővel ? Az nem mulassza el, vagy nem csökkenti jelentősen, legalább amikor otthon vagytok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!