Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mire lehet allergiás a barátom?

Mire lehet allergiás a barátom?

Figyelt kérdés

Csak akkor tüsszög, folyik az orra és nem kap levegőt rendesen mikor nálunk van. Ha otthon van semmi baja nincs..

Takarítjuk rendszeresen a lakást nincs nálunk nagy por, mert akkor nekem is bajom lenne.

Tehát a por kizárva. Kutyaszőr megint kizárva, mert nekik is van kutyájuk.

Nem használunk új fajta mosószert vagy öblítőt. Eddig nem volt ez csak most 2 hete jött ki..

Esetleg valami tipp, hogy mire lehet?

Allergia vizsgálatra októberbe kapott időpontot.

2021. aug. 31. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg valami növémy, légfrissítő, kint lévő fa, bokor virág? Parfüm, testpermet, habfürdő, kézkrém folyékonyszappan bármi lehet. Akár még mosogatószer is.
2021. aug. 31. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Minden ugyanaz ami eddig volt nálunk. :/

Nem tudom, hogy esetleg a mogyorófára lehet? Bár nem tudom mikor kell annak virágozni

2021. aug. 31. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A mogyoró, nem most virágzik. Én a porallergiára gyanakszok. Amit igazából, nem a por okoz, hanem a poratka, pontosabban annak az ürüléke. Ők a lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak. Leginkáb ágyneműben párnán a matracban telepszenek meg. De ugyanúgy mindent célszerű takarítani ahol a por megtelepedhet. Neten találsz róla bővebben infót 🙂
2021. szept. 1. 02:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most parlagfű pollenek támadnak. Körülöttetek több lehet, ha vége lesz a szezonnak, majd megszűnik. Érdemes rá gyógyszert szedni, vagy reflexológushoz menni.
2021. szept. 2. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!