Gluténérzékenyek, tudtok erre mondani valamit? Nektek mi a problémátok?
Hónapok óta reggelente 1x megy a hasam az esetek 90%-ban, van amikor erősebben, van amikor nem, és van amikor teljesen normális (de az sajnos már ritkán.) Szinte mindig csak reggel megyek el a mosdóra, egyszer. (Tehát nem rögtön étel váltja ki a mosdóba rohanást.) Ezen kívül gyakran este fele puffadt vagyok. Hasam nem fáj. A wc-zés sem fáj. Nem fogytam. Tehát nem egy olyan dolog ami megkeseríti az életem, bár a puffadás néha zavaró, de nincsenek fájdalmaim, nem kell rohannom soha a wc-re. Ugyan azt eszem mint eddig. Voltam már több vizsgálaton, szervi bajom nincs, de azért még is tudni szeretném biztos nincs-e baj, most az allergiákat fogják megnézni (laktóz, glutén, meg még ételek.) Ha ez se mutat ki semmit, akkor valószínűleg meg kell tanulnom ezzel együtt élni.
Nagyon félek, hogy gluténérzékenység is lehet, de ha diagnosztizált gluténérzékenyként eltudnád mesélni neked mik voltak a bajaid, talán jobban össze tudnám rakni a képet, hogy talán még sem ez az!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hasfájás, puffadás, görcsök, hasmenés de olyan fájdalmakkal, hogy sírtam a wc-n
Vérszegénység, fáradákonyság, ingerlékenység, izom- ízületi fájdalmak
Majd a végén 20+ fogyás de pillanatok alatt.
Nem tudom, mióta vagyok érzékeny, mert már 23-24 éves koromban kezdődtek a hasi panaszok, de dgn-t csak 31 évesen kaptam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!