Glutén, tojásfehérje, élesztő,érzékeny még valaki?
Figyelt kérdés
Kinek milyen ételek jöttek be?
Veszi vagy süti a kenyeret?
Mennyire tudjátok ezt a diétát tartani?
Vendégségbe hogy csináljátok?
Vettem gluténmentes kenyeret hát nem annyira jött be..
Nagyon - nagyon szeretem a kenyeret és a többi kelt süteményeket.
Jó tanács egy kezdő diétás embernek?
Jó bevált receptek?
Tudom hogy interneten vannak de egy nokedlinek is más íze van, és nem annyira jó mint a hagyományosnak.
Rizslisztből készítettem.
2021. aug. 15. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szia! Nagyon sok gluténmentes kenyér receptet kipróbáltam, de sajnos nekem nem sikerült olyanra bukkanni ami ugyanolyan mint a rendes kenyér, viszont van egy bevált glutén és tojás mentes buci receptem, sajnos élesztő kell bele:(
2/3 Senior Séf válasza:
Valóban gluténmentes kenyér nem létezik. Minden gabona tartalmaz a gluténra emlékeztető fehérjét, ami keresztreakciót indít be. Sőt még a krumpli agglutinintartalma is képes erre.
3/3 anonim válasza:
A krumpli is??...
Es a glutenmentes tesztak? G9ndolom akkor azokat se lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!