Az UV fény tényleg megöli az atkákat és a baktériumokat?
Figyelt kérdés
Anyám még csak most kezd el ismerkedni az internet rejtelmeivel, és mindenhonnan rendeget mindenféle szart amit meglát, és most épp egy ilyen uv lámpás porszívót nézett ki valami .eu végződésű oldalról, de én lebasztam, hogy nem kell minden szart bevenni amit meglát. Rákerestem erre a csodaporszívóra, és tényleg van több helyen is, de nekem fenntartásaim vannak ezzel. Én épp most végeztem el a műkörmös sulit, és nem igazán akarom elhinni hogy az uv megöli a kórokozókat, kizárólag a fertőtlenítők különböző hatásspektrumú fajtái, attól függ milyen parazitáról, fertőzésről van szó, de azért felteszem a kérdést, mert a sulitól sem lettünk doktorok.2021. júl. 12. 15:35
1/2 Rick válasza:
Csak az UV-C, a műkörmös lámpa viszont UV-A fényt bocsát ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Azért hoztam csak fel a körmös sulit mert rengeteget kellett tanulnunk a fertőzésekről és a fertőtlenítésekről, de erről sosem hallottam. De ezek szerint nem hókuszpókusz? Meg ha igaz is, nem akarom hogy valami bizonytalan helyről rendelje, most próbálok utána nézni hogy hogyan is működik ez, de normális leírást nem találok róla.
2021. júl. 12. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!