Milyen oltásfajtával oltassam be magam ha penicillin allergiam van? 21/l ti mit hallottatok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 16:06
1/9 anonim válasza:
A háziorvosodat kell erről megkérdezned.
3/9 anonim válasza:
A Pfizert adják annak, aki allergiás. Én is azt kaptam. Penicillin és darázscsípés allergiám van.
4/9 anonim válasza:
3-as vagyok
Még annyi, hogy amennyiben allergiás vagy, akkor téged nem mindenhol olthatnak be.
Én másikra jelentkeztem, de az oltást végző orvos elutasított, a háziorvosnak kellett a nevemet a megfelelő listára leadni! Engem egy héten belül hívtak és megmondták, hogy mikor és hova kell mennem.
6/9 anonim válasza:
Mi köze van a penicilinnek a Covidhoz?
7/9 Fanta válasza:
Mondjuk,ha oltás helyett immunt erősítenél? Annak nincs mellékhatása!
8/9 anonim válasza:
Penicillin allergianak semmi koze ehhez az oltashoz, toltsd ki a nyilatkozatot, majd az orvos ugyis rakerdez. Tajekozodj kicsit!
9/9 anonim válasza:
Itt nem az a lenyeg h Penicillin allergiás. Hanem h ALLERGIÁS. Aki allergiás BÁRMIRE annál fokozottabb a valószínűség, hogy másra is allergiás lehet!
Ergo az oltas összetevőire is. Egy anafilaxias sokk az eletveszelyes lehet, nagyon nagyon ritka, de elofordulhat. Ezert fontoa, hogy felkeszultebb helyen fogadják a pácienseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!