Miért nem tudok újabban kávét inni?
Figyelt kérdés
Korábban rendszeresen napi 2 kávét megittam és semmi bajom nem volt. Mostanában egy presszó után nehézlégzés fulladás érzésem van, és egész nap sóhajtoznom kell, mintha nem kapnék levegőt rendesen. Ha nem iszok nincs ilyen panaszom. Mi történhetett velem, hogy a testem nem tolerálja?#Kávé nehézlégzés
2021. jún. 25. 11:43
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha jelez a tested, akkor hallgass rá. Nálam konkrétan undort vált ki a kávé, ahogy elkezdem inni, nem is olyan régen én is reggel, és ebéd után ittam, imádtam. Nem tudom mi történt, de inkább nem erőltetem. Elején rossz volt, fájt a fejem, de már nem. Szerintem figyelj oda a tested jelzésére.
13/16 Senior Séf válasza:
Amúgy is magas a kotizolszinted, a kávé még rádob egy lapáttal, és természetes, hogy beüt a krach.
14/16 anonim válasza:
teszel bele tejet, cukrot?
márkára ugyanazt használod?
szerintem amúgy a reflux esélyesebb mint a szívprobléma.
15/16 A kérdező kommentje:
Ég a gyomrom sokszor, rekedt vagyok, refluxom van ez igaz. De kizárt, hogy emiatt fulladok a kávé miatt
2021. júl. 21. 13:05
16/16 anonim válasza:
akkor mérd meg kávé ivás előtt és után a pulzusod és vérnyomásod, hogy lásd a változást. ha ezek sem adnak rá okot, akkor pszichésen jön, mert mondjuk először valami kiváltotta és azóta összekapcsolod a fejedben a kávéval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!