Aki érzékeny a kis csípő rovarra és nagyon bedagad a helye, mit használtok rá? Uriage Pruriced nem használ nálam. Szupradermet használ valaki, milyen?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 06:16
1/8 anonim válasza:
Nekem a Naturlandos Csípés utáni krém vált be, szúnyogcsípés eléggé feldagadt, egymás után 3-szor dörzsöltem be, mert nagyon viszketett és pár perc után elmúlt a viszketés, majd a duzzanat is lement egy idő után.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szúnyog, kis fekete rovar, és eléggé bedagad tőle a környező szövet, viszket és fáj, kemény és forró.
2021. jún. 21. 06:56
3/8 anonim válasza:
Fenistil, illetve önfegyelem, hogy ne nyúljak hozzá.
4/8 anonim válasza:
Lehet ágyi poloska? Arra is jó az a krém, viszketést és a duzzanatot is elmulasztja.
5/8 A kérdező kommentje:
Fenistil krém se csinál semmit, nem ágyi poloska, a kertben csíp.
2021. jún. 21. 07:31
6/8 anonim válasza:
Fenistil nekem sem hatott, de a Naturlandos csipés utáni krém igen, gyógyszertárban vegyél ilyet, kétszer jól bedörzsölöd vele és elmúlik a viszketés és a duzzanat is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem.
2021. jún. 22. 22:25
8/8 anonim válasza:
"Take home message, azaz útravaló tudnivaló: csípés esetén hideg vizes/jeges borogatás, szájon át antihisztamin és ibuprofen használható, nagy helyi reakció esetén szteroid javasolt szenvedés helyett. Kipróbálhatjuk a recept nélkül kapható krémeket is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!