Az allergia az elmúlhat vagy életem végéig szenvedhetek?
Figyelt kérdés
Nagyon durván allergiás vagyok. Minden létező növénytől kijön, akár egy szál fűtől is. Már az ablakot se merem kinyitni, mert egyből bedagad a szemem és elkezd viszketni és elkezdek tüsszentgetni de folyamatosan egymás után 8-10x meg fújni az orromat.
Mióta az eszemet tudom minden tavasz és nyár kínszenvedés nekem mert mást se csinálok csak feszt az orromat fújom és tüsszentgetek és viszket a szemem nagyon durván. És néha a torkom is kegyetlenül fáj emiatt.
Elmúlhat ez még vagy életem végéig cipelhetem ezt a terhet?
2021. jún. 9. 22:06
1/8 anonim válasza:
70% nem 30% igen eséllyel vannak szerintem a dolgok. De reméljük q legkobbakat és hogy feltálnak valamit ellene
2/8 anonim válasza:
Nem nagyon változik, nekem is van tény, hogy enyhébb, próbáld az immunrendszered erősíteni, és vmi természetes gyógymódot találnira, ha nem jön be gyógyszer, sajnos megszüntetni nem lehet, de kezelni hatékonyan igen, én pl csak csúcsidőben iylen június közepe felé tüsszögök minimálisan, ha nem figyelnek nekem is állandóan viszkednek a szemem meg fájna a torkom
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem viszont nagyon súlyos és nagyon sok gyógyszert és gyógymódot kipróbáltam már és ugyanúgy viszket a szemem és feszt tüsszögök és fújom az orromat...
2021. jún. 9. 22:27
4/8 anonim válasza:
Nekem elmúlt. A főváros belvárosában nőttem fel, 10 éves koromtól cefet allergiás voltam tavasztól őszig. Egyetemre elmentem egy vidéki városba, elmúlt. Aztán visszaköltöztem a fővárosba, de még nem jött eddig vissza - lekopogom. Pedig voltam azóta Prick teszten és kimutatták, hogy elvileg még mindig allergiás vagyok ezekre a virágporokra, mégsem mutatok tüneteket. Lehet, hogy az étkezésen drasztikus változtatásával is összefüggésben van ez, mert pár éve már nem eszem gyorsan felszívódó szénhidrátokat pl. és így több ételintoleranciám is javult. Állítólag a bél állapotán múlik egy csomó allergia, mert ott lapul az immunsejtek többsége.
5/8 anonim válasza:
Párom hasonlóan súlyos allergiában szenvedett,kiköltöztünk 8 évre Angliában ott egyáltalán nem jött elő neki.7 éve élünk itthon és nyaranta 1-2 napra előjön de ennyi.Az ő szervezete ,,elfelejtette" hogy allergiás.Legalabbis egyenlőre úgy néz ki.
6/8 anonim válasza:
Ha van rá gyógymód, akkor gyógyítható.
De ezt gyógyszergyártók inkabb gyogyszerrel hasznaljak ki.
7/8 anonim válasza:
De amugy ha fiatalon allergias, akkor van esely hogy kigyogyul belole
8/8 anonim válasza:
Nekem elmúlt magától. :D
Amúgy nézz utána az immunterápiának, azt hiszem már alkalmazzák idehaza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!