Hallottam, hogy a rozsdamentes edények is tartalmaznak nikkelt ami állítólag főzéskor kioldódhat. Szerintetek ez mennyire lehet káros, illetve érdemesebb akkor zománcozott edényben főzni? Rozsdamentes edénybe pedig sokkal jobban szeretek főzni.
Figyelt kérdés
Fémallergiám van, amit fém karórám viselésekor tapasztaltam. Mostmár fém órát nem tudok hordani.2021. márc. 30. 16:44
1/1 anonim válasza:
Szintén nikkel érzékeny vagyok.
Ha ki is oldódik, annyira minimálisan, hogy észrevehetetlen.
Konzerves ételeket, illetve paradicsomot is tudsz enni?
Mert azokban jócskán található.
Sőt, a béres cseppben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!