Mennyi idő alatt múlik el a szemdagadás? Algopirint vettem be hétfőn este és reggelre feldagadtak a szemhéjaim meg a szemeim alatt. Orvos írt calcium-sandozt azt iszom napi 3x, meg kaptam allergia ellen is gyógyszert azt napi 2x kell bevennem.
Ez a második nap,hogy fel vannak dagadva,reggel nagyon fel volt,most kicsit jobb,de még eléggé duzzadtak.
Holnapra már jobbnak kell lennie?az allergia gyógyszernek van értelme?
A calcium pezsgőtabletta, kb. semmit nem ér.
Régebben volt benne antihisztamin, valszeg ezért maradt meg a tévhit.
Az algopirint hanyagold, amit leírtál, az egy allergiás reakció, és próbáld ki a cetirizint.
A kalciumot placebónak szokták sokan felírni, én is adtam már betegnek, mert megcsípte a méhecske, és semmi orvosi teendő nem volt vele, mert SEMMI allergiás reakciója nem volt, de elvárt valami ellátást. Néha kell varázsolni, mert nem csak hülye orvos van hanem hülye beteg is.
Egyébként a problémára antihisztamin szokott beválni, írták már a cetirizint, az jó, és vény nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!