Miért köhögök fel slejmet?
Figyelt kérdés
November óta ha köhögök slejm jön fel, az elején nagyobb mennyiség jött fel. Orvossal konzultáltam, írt fel antibiotikumot és Mucopront köptetőt. A panaszom alábbhagyott, de kb. december közepén megint elkezdődött (sárgás slejm). Visszahívtam az orvost, aki egy másik antibiotikumot írt fel és beutalt fül-orr-gégészetre, ahol megállapították, hogy orrsövényferdülésem van (a kamerát nem tudták bedugni csak az egyik orrlyukamba) és olyan mértékű, hogy a doktornő meglepődött, hogy kapok-e levegőt azon az orrlyukamon, illetve refluxot állapítottak meg. Refluxra kaptam gyógyszert. Újév elején megint egy-egy "erősebb" köhögéskor ilyen nagyon apró sárga-zöld valami (tényleg parányi) volt benne a nyálba amit kiköptem köhögés után. A háziorvost felhívtam megint, megint kaptam antibiotikumot. Azóta eltelt 2 hét és ma vettem észre egy erőltetett köhögés után, hogy megint ilyen nagyon apró sárga valami volt a nyálban. Nincs tartós köhögésem (egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor köhögök egynap). Különféle teákat iszok, illetve lándzsás ütifű cukorkákat szoktam szopogatni, de mindezek ellenére mindig van valami kis sárga valami a nyálban.2021. jan. 27. 17:46
1/1 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Hagymàt-hagymàval egyél, mert a hagymafélék erôs homba és virusölô! A kellemetlen torokvàladék, gennyes, nyàkos köpet, slejm. A tûdôfûleveles teakeverék a torok baràtja egy hatékony gyulladàscsökkentô tea torokfàjàs, köhögés ellen. A meleg citromos hàrsfamézes tea is kivàllò nyàkoldò! Tovàbbà Flumocil is eredményes a slemj oldàsàban, Gyògyszertàrban kaphatò, vény nélkûl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!