Mit tegyek ha olyat ettem amire allergiás vagyok?
Figyelt kérdés
Én a mézre vagyok allergiás, viszont utoljára 3 éves koromban ettem (akkor derült ki az allergiám). Egyszer már ettem egy egész zacskó méhviaszos gumicukrot, de kutya bajom se volt. Most viszont ettem egy kevés tésztát amiben van méz amire csak miután ettem belőle jöttem rá. A hasam fáj (kicsit olyan mint a hasmenés csak annál talán rosszabb). Tanácsokat várok, hogy mit tegyek ebben a helyzetben. SOS2020. dec. 30. 21:33
1/3 anonim válasza:
Ez ugye egészségi kérdés?
Most már semmit, kihányni már nem tudod. Szerezz hisztaminos gyógyszert. Kalcium nem ér semmit.
2/3 anonim válasza:
Hívd fel a 112-t, segítenek telefonon keresztül is, ha meg súlyosabb anafilaxiás reakció alakulna ki, kimennek és megmentenek egy adrenalin injekcióval.
3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén köszönöm a válaszaitokat!
Már sokkal jobban vagyok, lehetségesnek tartom, hogy az allergiám már enyhült ( azért nem fogok mézevéssel kísérletezni). Sok vizet ittam, megpróbáltam megnyugodni bevettem gyógyszert. Eddig mindig odafigyeltem az ilyenekre NAGYON. Ma egy ilyen kis csajos nap volt a barátnőimmel és olyan jól éreztem magam, hogy hirtelem még az allergiám is kiment a fejemből.
2020. dec. 31. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!