Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Csak én vagyok olyan szerencsé...

Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy allergiás vagyok a fehér meg a vörösborra?

Figyelt kérdés

Kipattogok tőlük elég durván. Viszont a rozétól meg semmi bajom

Érdekes

2020. dec. 27. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Egyik ismerősöm allergiás a vörösborra, de imádja, ha nagyon pattanásos az arca, mindig megkérdezem, hogy vörösbor? :) és igen.
2020. dec. 27. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

"Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy allergiás vagyok a fehér meg a vörösborra?"

Nem. A világon többszázezer ilyen beteg van.

2020. dec. 27. 15:55
 3/4 Angel3000 ***** válasza:
64%
Szia! A barátnömnek van borallergiája, bepirul tôle a szeme vörös lesz, bedugul az orra ès el kezd köhögni, prûszkölni. Mire kiderûlt el telt egy kis idô!
2020. dec. 27. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, hogy a rose-ra nem vagy allergiás. A rose majdnem ugyan azzal a technologiával készül mint a vörösbor csak annyi a külömbség hogy a rose-t nem áztatják héjjon (amiből ki jön a színanyag). Valószínüleg akkor itt keresendő a probléma.
2021. febr. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!