Mitől lehet ez?
Hogy érted, hogy nehezen megy vagy sehogy? Fáj a mellkasod, vagy szorít vagy mit érzel? Így elég nehéz "diagnosztizálni". :)
Igen, az asztmától lehet. Használsz pipát rá? Vagy nem indokolt?
Én pl "csak" allergiás vagyok, de vannak olyan napjaim mikor én is tapasztalok nehézlégzést.
Ja értem, az más :/ Viszont lehet, hogy a cica szőr ront a helyzeten. A cica nem rég költözött be, vagy már régóta megvan?
Mióta vagy ilyen rosszul? Mert ha ez tartósan fennáll, akkor szerintem érdemes lenne orvoshoz fordulnod. :/
Hát akkor nem tudom. Attól függetlenül lehet, hogy a cica okozza, de ha 2 éve megvan, akkor nem hiszem, hogy miatta lett most ilyen rossz.
Nekem pl ősszel / télen és nyáron gyakrabban vannak ilyen tüneteim, nem tudom neked van e esetleg valami összefüggés az évszakkal.
Remélem a légtisztító segít :)
Egész évben folyik az orrom, mindenre allergiás vagyok.. 🤣
Csak eddig télen, enyhült.
Nekem is, szóval átérzem 🤣
Nekem tavasszal / nyáron kicsit jobb, bár az orrfolyás szinte egész évben megvan, viszont télen rosszabb. A háziporra is allergiás vagyok, és szerintem a fűtés miatt ilyenkor érzékenyebb vagyok rá.
Nálatok milyen fűtés van? Esetleg az is befolyásolhatja. Vagy a levegő páratartalma.
Nálunk gáz fütés van. Megjött a légtisztító is és képzeld, 75% a pára tartalom.. Elméletileg az kiba***ott sok.
Amúgy az orrfolyás nekem is egész évben van, főleg reggel szenvedek miatta. :D Meg hapcizok, mint állat.
Uhh, basszus, az tényleg nagyon sok. :O Kellene valami páramentesítőt is beszereznetek. Vagy azokat az egyszerű kis "dobozokat", tudod, ami nem elektromos.
Egyébként.. nem penészesedik a lakás? A nagyon magas páratartalom miatt gondolom. És ha van penész, akkor az viszont okozhat ilyen súlyos légúti panaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!