Lehetséges hogy allergiás vagyok a vízre?
Kb 2 hónapja kezdődött.
Fürdéseknél viszketni kezdett a hátam, a mellkasom, a vállam és a nyakam és pici pöttyök lettek rajta
Aztán mindig egyre több pötty lett rajta de CSAK fürdésnél és fürdés (igazából zuhanyozni szoktam fürdeni csak 1 héten egyszer max) után 20 percel el is múlt
Kb 2 hete amikor másztam ki a kádból annyira viszketett a hátam és a vállam de nem látszódott semmi. Megnéztem a telefonom zseblámpájával és bumm ott a sok kiütés.
De szerintem ma volt a legdurvább, másztam ki a kádból mert nagyom viszketett a nyakam, a hátam, a mellkasom, telefonon zseblámoba bekapcs. És nagyon durván tele volt kiütésekkel. Főleg a vállam alatti rész elől is meg hátul is.
Nagyon viszketett is
E miatt már utálok zuhanyozni, mert tiszta kiütéses leszek, de egyáltalán lehetek allergiás a vízre? :( légyszi segítsetek!
Igen, de.
Inkabb a tusfurdo??
Nem kemeny a viz?
én is így vagyok, de rájöttem, hogy egy olcsó tusfürdő okozza.
Kidobni, szappant venni..
Nem használok tusfürdőt, csak szappant de azzal is csak az arcomat, a hónaljamat mosom meg, és persze lent.
A hátamat meg a mellkasomat sose szappanozom be, ezért sem értem :(
Utolsó:
Rendben, akkor megpróbálom majd minél hamarabb letudni, és a forró vizet is hanyagolom. :(
Nagyon szörnyű ez :/
Azért emeltem ki mert egyre rosszabb :/
Mostmár zuhanyozni se tudok rendesen,,csak úgy hogy a mellkasomat és a hátamat nem éri víz mert különben olyan gusztustalanul kiütéses lesz hogy fhúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!