Ciprinol gyogyszert szedhetek ha penicilin allergiam van? Egyebkent faj az alhasam es hatam lehet ffelfaztam. De erre is jo nem?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 11:14
1/15 anonim válasza:
De miert nem az orvost kerdezed? Felfazasra be ne szedd ezt csak ugy magadtol, foleg ha meg allergiad is van. Elvileg jo hugyuti fertozesre, azt latom, de szerintem ne kezeld antibiotikummal magad, menj orvoshoz, vagy hivd fel.
2/15 A kérdező kommentje:
Nemvolt semmi baj de ahhh hanyingerem van neha nem a gyogyszertol hanem hat ja 20 eves vagyok felek meghalok😂😂😂😂
2020. nov. 2. 22:14
4/15 A kérdező kommentje:
Hat matol hanyingerem szokott lenni foleg reggelente es nemtudom miert meg ma egesz nap fajt oldalt felul. Felek meghalok de szedem ezt 1 nap 1et
2020. nov. 2. 22:22
5/15 anonim válasza:
De miert szeded? Orvos irta fel? Mire? Ha hanyingered van, nem antibiotikumot kellene szedni, azt vagod, ugye?
Szexeltel vedekezes nelkul az elmult idoszakban? Terhesseget ki lehet zarni?
De amugy kerdezo nem tudom, miket szedsz meg ezen kivul, de a valaszaid kisse ertelmetlenek.
6/15 A kérdező kommentje:
Aha orvos felfazasra ...ha az. De am tegnap kezdett el fajnu es hat ja...bar lehet egy vizeletminta kene
2020. nov. 2. 22:27
7/15 anonim válasza:
Na, ezzel kellett volna kezdeni. Ha orvos irta fel, akkor gondolom szedheted es hanyingered is lehet tole, foleg ha ehgyomorra veszed be. Probiotikumot alkalmazz melle szerintem, plusz nekem az antibiotikumtol sajnos mindig huvelygomban lesz, ezert en ilyen huvelyflora helyreallito kupot is szoktam kozben hasznalni.
8/15 A kérdező kommentje:
A gyogyszer bevetele elott is azvolt vagyis hanyingerem
2020. nov. 2. 22:37
9/15 A kérdező kommentje:
Meg am olyan mintha nemis ugy lenne etvagyam vagy nemtudom ha mar tobbet eszek ettol s hanyingerem van...talan normafloret is igyak?
2020. nov. 2. 22:39
10/15 A kérdező kommentje:
Szexeltem igen de vedekeztunk es nem terhesseg meg ilyenek mert ja nemreg mult el
2020. nov. 2. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!