Viszkető fenék (teljes rész) és intim tájék egésznap, merre induljak el?
Nemi szűrésen már voltam és negatív lett minden, még bőrgyógyászaton gondolkodok, ha előtte meg nem őrülök. Brutálisan viszket a fenék rész, mindenhol és az intim részek is. Máshol nem.
A rühességre gondolnék, bár elég tiszta életét élek, az ujjaim között nincs semmi. A bőrgyógyászatra fogok menni de legalább 1 2 hónap mire el jutok oda, addig ha valakinek van valami kenőcs, vagy bármilyen ötlete szívesen várnám. Köszi!
Esetleg mosószer, öblítő? Sokat ülsz? Nem izzad meg ez a terület? Van amikor csillapodik a viszketés? Látsz a bőrödön bármilyen eltérést? Pamut az alsóneműd?
A bőrgyógyász jó ötlet, magánúton lehet hamarabb lenne időpontod de megértem ha nem.
Sajnos már visszatérő probléma, volt hogy kiprobaltam már a rühesség elleni fehér folyadékot, annak ellenére, hogy nem annak tűnik, volt, hogy 3 4 hétre javultak a tüneteim lényegesen.
Egyszer 1 hétre elhagytam a lakást és teljesen lefertotlenitettem magam, zsákba tettem mindent , hátha valami élősködő ami elpusztulna X idő alatt, de sajnos nem ez. :( a ruhákat is 60-90 fokon kimostam ágynemű lepedő stb. Ha rüh lett volan már tuti elpusztult volna, de nem zárom ki, van más ami hasonló a rühhöz, és akkor se pusztul el ha nem érintkezik emberi bőrrel?
Nem nem.
Nekem is volt, iszonyú viszketés fájdalom.
Azért viszket egyre több helyén, mert ott is vakarod.
Jegeld. Szoríts a lábad közé fagyasztott cuccokat.
Én azt csináltam.
Addig is kend, Canesten neki, vagy allergia elleni krémmel.
És ne vakqrd. Tudom hogy nagyon nehéz.
Menj nogyaszhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!