Valami pénteken meg csípett de nem tudom mi volt az mikor forduljak orvoshoz?
Sziasztok, pénteken eleg csúnyán meg csípett valami mert legenybucsu volt es hat tobbet ittam a kelleténél es veszem egy bokorba ahol reggel neztem tele volt pókháló al minden.
A csípésnel nagyon pirosas Lilas a borom kb 2cm hosszú es majdnem ovális alakú de meg inkabb körre hasonlít. A közepébe 3 fehér púp van ami viszket de nem durva. Ki birhato.
Várják 2 napot meg vagy inkabb holnap menjek dokihoz? Nincs semmi tünetem ezen kivul.
Ha nem dagad be, nem lesz rondabb, nem faj, nem erzed magad gyanusan, akkor nem erdemes.
Meg a szunyogcsipesnek is lehet lilas-voroses udvara.
Merges rovar elvileg nincsen, a kaukazusi medvetalp novenynek az erintese is olyan durva, hogy azt tudnad.
De lehetett kullancs is a szép kokárda jellegű folt pedig tudjuk mit jelent. ;)
Mondom ezt úgy hogy egyszer megcsípett egy bögöly és a fél karom bedagadt. Eleinte csak piros volt meg viszketett aztán egy fekete lilás folt maradt utána. Kb 2 évig ott volt. Az utolsó fél évben már csal napra jött ki. Nem mentem orvoshoz. :) ezért írtam hogy ezt neked kell eldönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!