Adhatok vért asztmásan?
Figyelt kérdés
Plazmaadás miatt kell mennem.Amikor mentem plazmát adni,akkor semmi bajom nem volt,illetve az orvos is mondta,hogy adhatok.De rnéhány éve amikor vért próbáltam adni,akkor az orvos elküldött pedig kb akkor fél éve nem használtam gyógyszert asztmára.Most egyedül dymistát használok.Emiatt elmehetek-e vért adni vagy megint elküldenek?(plazmaadásnál nem volt semmi bajom,simán letudták venni,nehéz légzésem se volt,csak félek,hogy az orrspray miatt nem adhatok...)2020. aug. 9. 21:53
2/2 anonim válasza:
Én asztmásan adhattam, amíg csak Salbutamol hatóanyagú gyógyszert szedtem. A következő alkalommal, amikor szteroidos belélegzős gyógyszert szedtem, viszont elküldtek.
Szerintem ezzel az orrspray-vel engedni fognak, de a legjobb előtte emailben vagy telefonon megkérdezni. Nemrég változtak is a szabályok, elvileg most már allergiagyógyszerekkel engedik a véradást, és amit írtál, az gondolom annak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!