Allergia miatt lehet pokoli rossz a közérzetem?
Pár napja már nagyon sokat tüsszögök, időnként vizesen folyik az orrom,vagy viszket/kapar a torkom, viszket az orrom, szemem de nem folyamatosan. Ma éjszaka valamiért nagyon rosszul aludtam és nagyon fáj a fejem, tüsszögök, folyik az orrom, picit ráz a hideg, de nincs hoemelkedesem se. Nincs étvágyam, de olyan mint amikor pl megfazas miatt nincs étvágyam, szóval nem a gyomrommal van baj. És iszonyú gyenge vagyok. Talán ha náthás vagyok akkor szoktam ilyen rosszul érezni magam.
Viszont a tüneteim most inkább allergiára utalnak, de lehet attól nagyon rosszul lenni?
A szaglásod megvan még?
Mindenesetre hívd fel a házidokit, ő majd szakszerűen kikérdez és megmondja a tutit.
Köszönöm a válaszokat!
Van gyógyszerem, de sose szoktam bevenni, nincs rá szükségem, nem szoktam különösebben rosszul lenni. Ma bevettem még dél körül. Most mar sokkal jobban vagyok:) Lehet, hogy a gyógyszer segített lehet, hogy más, nem tudom... De fogom szedni most az elkövetkező napokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!